Becsvágytól és tettvágytól duzzadó
BRAND BUILDING EXPERTJÉT keresi a komoly presztízsű Fashion Street
aki a HEAD OF MARKETING és a HEART OF BRANDING egy személyben!

Legyél te a Fashion Street márka értékteremtő hírvivője, aki kreatívan megragadja a márka személyiségét és grandiózus élmények, impresszív vizuálok és egyedi rendezvények által méltón képviseli a brandet!

Amennyiben érzed magadban az elhivatottságot, hogy elmerülj a designerek, modellek és hírességek fűszerezte, elegáns és vibráló divatvilágban, hogy egy piedesztált építs benne a Fashion Street márkának, akkor van miről beszélnünk!

HAUTE COUTURE!

A termék különleges: az egyedi belvárosi sétálóutca a fizikai létezésén túlmutatva egy hatalmas potenciált rejtő brand. A befutott, reprezentatív termékeinken kívül, mint a print és az online magazin, számtalan kihasználatlan lehetőség vár arra, hogy egy kreatív, lelkes, lehetetlent nem ismerő marketing-szakember belebolondítsa a világot!

Például, mint exkluzív és rendhagyó rendezvényhelyszín: a Fashion Street zászlóshajó épülete a Deák Palota egy lenyűgöző kiállítótérrel és egy titkos tetőterasszal – ami kifinomult, pazar és hír-értékes event-koncepciókért kiált!

A budget nem millió-dolláros, viszont „van egy utcánk, ami felbecsülhetetlen értékű lehetőségeket rejt!” – és a kreativitásodnak a megvalósításban csak a fantázia szab határt. Szakember vagy, aki ha jól érti a dolgát, pontosan tudja, hogy a „vastagon szanaszét-szórt” reklámköltést bármikor leigázza egy „célzottan a helyére tett” fenomenális ötlet.

A szépsége a pozíciónak, hogy nincsenek szabályok és fix direktívák – csakis a ROI a kreatív totemoszlopunk! Új ötletek, víziók és fantázia kell, hogy egy valódi összművészeti- és divatbirodalmat valósítsunk meg nagy, eltökélt és ambiciózus családként a magyar alapító tulajdonossal együtt.

DESIGN, FITTING & CHOREO.

Egy komplex high-fashion brand teljes fellépésének díszcsomagolását bízzuk rád! A cél adott – viszont a stratégia szabásvonalait te definiálod. Cizellálni, súlypont-áthelyezni, újabb szárnyakat-lábakat növeszteni a márkának a te hatáskörödbe kerül – hiszen amint éled és lélegzed a Fashion Street bódítóan varázslatos atmoszféráját, meg tudod szólaltatni egyedi hangján.

Ez nem egy franchise, ahol szigorú brand manual kötné a kezed – így egy fantasztikus ötletre mindig lehet extra forrásokat átcsoportosítani, sőt: egy briliáns ötlet esetében egyenesen muszáj is!

Bár a tulajdonos lehelt a névadástól a mostani sikerekig lelket, életet és izgalmas, világszínvonalú pezsgést a márkába, tiéd a megtiszteltetés, hogy a legapróbb nüánszok valódi potenciáljának is a mélyére áss!

Nem 7 divíziós multicég vagyunk – velünk egyszerű lesz a dolgod, mert a jóváhagyási procedúra annyi, hogy 2 ajtóval arrébb bekopogsz a tulajdonos irodájába, és ott helyben eldől a kérdés. Nincs kőbe vésve semmi: a céges policy annyiban köti csak a kezed, hogy a márkához méltó minőségű eredmények szülessenek – ami sokkal inkább egy sikkes Armani kesztyű, mint egy súlyos vasbilincs.

A főnök ajtaja mindig nyitva áll. Mert ez a már-már megfélemlítően komoly üzletember a márkája iránti szeretettől művészemberré lágyul és bármikor „tőrbe csalható” egy felvillanyozó ötlettel egy spontán brainstormingra, ha a brand dédelgetése a téma! Bármilyen segítséget megkapsz tőle – mindenkinek az abszolút érdeke, hogy te hatékonyan, minél előbb az összes létező információ birtokában tudd megváltani a Fashion Street világát.

CATWALK

Pazar, exkluzív, egyedülálló és megkerülhetetlen imidzsre törekszünk – a Fashion Streetnek a nemzetközi köztudat „Hall of Fame” – jében van a helye!
A ferihegyi arrivalban a gigantikus plakátunk egy remek kezdet – de a te segédleteddel olyan intézménnyé fogjuk kinőni magunkat, ami must-have desztinációvá varázsol minket!

Ehhez kell a szofisztikált kreativitásod és a hatékony out-of-the-box ötleteid!

Te leszel a teljeskörű brand-performance tervezője, szervezője és kivitelezője – integrálva, finomhangolva a márkára és a tökéletes helyére a marketing-éterben.

A Fashion Street brand building expertje, a
never-seen-before fashion-show specialistája!

Nekünk nem elég, hogy a kétnyelvű magazinunkkal jelen vagyunk és képviseltetjük magunkat a The Ritz-Carlton és a Kempinski összes szobájában – a divat-hedonisták bőre alá akarunk férkőzni!

Beivódni fogunk a nemzetközi divatvilág vérkeringésébe olyan emlékezetes és összetéveszthetetlen módon, ahogyan Naomi, Linda és Kate is egy keresztnévvel dominálta a kifutót!

SHOWTIME!

Forma-1, Miss Balaton, Glamour Gála, Tommy&Mercedes party Lewis Hamiltonnal, VIP-lounge a Szigeten, Fashion Week a 30 világmárkánkkal karöltve. Evidens, hogy jelen vagyunk mindenhol, ami exkluzív hírértékű és divat-kontextusban releváns.

Ne legyen nélkülünk se díjátadó, se galéria-megnyitó, hiszen ott van az üzlet, mert ott a célcsoportunk – nem kérdés, hogy minden kiemelt eseményen ott a helyünk!

Mint brand builder, nemcsak átérzed ezeknek a rendezvényeknek a szakmai jelentőségét, hanem becsvágytól buzgón lubickolsz is az évi 15 ilyen lehetőségben.

Közvetlen kapcsolatba kerülni a divat- és a luxuscélcsoport meghatározó szereplőivel, hogy testközelből még élesebb insightokra tehess szert, minden piackutatásnál értékesebb a
marketing-stratégiád tökéletesítéséhez – ráadásul mindezt egy designer álomruhában teheted, gyönyörű helyszíneken.

VOUGE & Co.

Saját magazint adunk ki évente kétszer – a komoly presztízsű kiadvány szerves része a márkaépítési stratégiánknak. Saját főszerkesztővel és grafikussal dolgozunk – velük, az újságírókkal és a fotóstábokkal szoros együttműködésben alakítod a vizuális és tartalmi divatvilág-kompozíciót ellenállhatatlanná – és félreérthetetlen Fashion Street márkaüzenetté.

Fantasztikus lenne, ha a kiadvány szerkesztésben is lenne egy kis jártasságod és a csalhatatlan trend- érzékeddel is hozzájárulhatnál a magazin elsöprő vizuál-sikeréhez!

A kommunikációs csatornáink kiválasztásánál az egyetlen vezérelv az abszolút prémium megjelenés – bátran kibontakozhatsz a formabontóbb rendezvény-koncepció javaslataiddal, csodálatos lenne egy rendkívüli ambientmegoldás vagy egy olyan márka-kooperáció, amire még sosem gondoltunk!

Megbízható és igényes alvállalkozókkal dolgozunk, akik már ismerik és érzik a márkát. Nem leszel egyedül, hanem egy megvalósító külsős csapatot is vezényelsz – minden ügynökséget, nyomdát, catering-céget vagy kreatív szakembert úgy választunk, hogy a te márkaépítő törekvéseidet a professzionalitásukkal csak még magasabb szintre emeljék!

 

A social média felületeink kezelése, feltöltése, hirdetése az ifjú influenszer-palántánk hatáskörébe tartozik – az ő stratégiai terelgetése-támogatása által tartod rajta a kezed az online kommunikációs üzeneteinken. Abban segíts neki, hogy a tartalomtervben ötletelsz vele és leellenőrzöd az elkészült fotókat, videókat, szövegeket a témákhoz.

 

A saját rendezvényeink koncepcionális megálmodásához szintén alig várjuk a kreatív infúziót tőled – ezeknek az eseményeknek a szervezésében és lebonyolításában a social médiás kolleginára számíthatsz, hogy delelgálhasd a kivitelezési-koordinációs feladatokat.

De még mennyire „van élet” a klasszik PR-cikken, a homlokzati reklámon és esemény-szponzoráción túl is – főleg kreatív marketing-szemmel, ezért lenne szuper, ha meglenne benned az ambíció és a bátorság is, hogy valami igazán emlékezeteset alkoss a márka számára!

HEAD SHOT.

Amennyiben van 4-5 év marketingmanageri tapasztalatod, nem fog gondot okozni az éves költségvetés-tervezés a pénzüggyel, átlátni a 20-30 általunk képviselt márkával az együttműködési keretrendszereket, boldogulni fogsz az alvállalkozók koordinációjával – és magától értetődő számodra az is, hogy „a sült galambot te sütöd ki”.

A tárgyalóképes angoltudásodra a zavartalan kommunikáció miatt lesz szükséged a túlnyomó részt külföldi érdekeltségű partnerünkkel – és a rendezvényeink többsége is nemzetközi vendégektől hemzseg. Ők mind-mind veled szeretnének egy kulcsfontosságú mondatot váltani, hogy kitörölhetetlenül beleférkőzzön a Fashion Street a fejükbe, szívükbe, fantáziájukba!

Itt jelentkezz hozzánk!

I dont do fashion – IAM FASHION.

Lehet, hogy már érzed az ízét…? Mert felváltva zakatolnak a kérdések, árasztanak el az asszociációk, és dőlnek az ígéretes mi-lenne-ha-szcenáriók?

Kezd elcsavarodni a fejed, mert sejted, hogy ez egy különleges esély. És nem is a kétségkívüli csillogása miatt…

Ami speciálissá teszi, az a dolgok együttállásának egyedisége: mert tudod, hogy csakis egy olyan márkának az esszenciája szivárog óhatatlanul is át a pórusokon, ami olyan ember keze alatt formálódik, aki elkötelezett alázattal kezeli és büszkén áll mögötte.

Egy márkát lehet irányítani, terelgetni, csűrni-csavarni, extravagáns ruhába öltöztetni – ez a szakma gyönyörűsége!

Innen eggyel van már csak feljebb: akkor lép igazán szintet, amikor önálló életre kel! Valahogy-valamiért-nagy-ritkán katapultál az űrbe – és onnantól a brand adja a ritmust, a hangot, formálja a világot és teremti az ikonikus divatot.

MERT ÉL.

Ha egy ilyen lehetőség az, amire mindig is vágytál és érzed a zsigereidben, hogy a kult-státuszig nem állhat meg a Fashion Street, akkor beszélgessünk a víziódról!

Ez a karrier oldal a Fashion Street Kft. és a Tehetsegrendszer.hu közös projektjeként valósult meg.
Az állásra keresett ösztönös tehetség: VIP
© Copyright 2022. Minden jog fenntartva!